20 هزار میلیارد تومان گردش مالی در پارک ملی فناوری های نرم
به گزارش خبرنگار اجتماعی آرمان خبر، محمدحسین ایمانی خوشخو؛ رئیس پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی اعلام کرد: گردش مالی شرکتهای دانشبنیان این پارک در سال گذشته نزدیک به 20 همت بوده و میانگین سنی اعضای این شرکتها حدود 30 سال است.
وی گفت: حوزه صنایع فرهنگی یکی از زمینههایی است که تاکنون کمتر به آن توجه شده است. اگر از گذشته به این حوزه تمرکز میکردیم، قطعاً امروز شاهد پیشرفتهای قابلتوجهی بودیم.
خوشخو خاطرنشان کرد: پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی که از سال 1397 تأسیس شده، تنها پارک تخصصی و ملی کشور در این حوزه است. این پارک از زمان راهاندازی تاکنون توانسته است صنایع خلاق و فرهنگی را محور فعالیت خود قرار دهد و پذیرای علاقهمندان به این عرصه باشد. در حال حاضر، نزدیک به 160 شرکت مستقر در پارک به تولید محصول رسیدهاند.
ایمانی خوشخو همچنین به فعالیتهای بینالمللی پارک اشاره کرد و افزود: ما در حوزه صنایع فرهنگی دارای مزیت نسبی و حتی مطلق هستیم و باید ارتباطات بینالمللی بیشتری در این زمینه برقرار کنیم.
وی از برنامهریزی برای همکاری با کشورهای عضو بریکس خبر داد و افزود: قرار است ایران در حوزه صنایع فرهنگی، نمایندگی این گروه را عهدهدار شود. همچنین، در زمینه اقتصاد دیجیتال فرهنگی، تابستان امسال نمایشگاه توانمندیهای هوش مصنوعی در کیش برگزار خواهد شد.
رئیس پارک در ادامه به چالشهای حوزه حقوق مالکیت فکری و معنوی پرداخت و گفت: یکی از نقاط ضعف ما، نبود حمایت کافی از این حوزه است. بسیاری از هنرمندان از عدم کنترل بر مالکیت آثار خود گلایه دارند. در تلاشیم با همکاری وزارت علوم، حمایت از مالکیت معنوی را تقویت کنیم.
پروژه شهر جهانی نوآوری
ایمانی خوشخو همچنین به پروژه “شهر جهانی نوآوری و صنایع خلاق فرهنگی” اشاره کرد و گفت: این پروژه با مصوبه شورای عالی و ابلاغ رئیسجمهور پیشین، و با همکاری وزارت ارشاد، کلید خورده است. در این شهر، فعالیتهایی نظیر تولید، نمایش و صادرات محصولات خلاق در زمینی به مساحت 200 هکتار در شهر آفتاب متمرکز خواهد شد.
وی اضافه کرد: کشورهایی مانند هند و اعضای بریکس که با ایران قرابت فرهنگی دارند، در این پروژه مشارکت خواهند داشت.
ابراهیم نبیونی، مدیر فناوری پارک و مسئول نمایشگاه، درباره اهداف این رویداد توضیح داد: این نمایشگاه سالانه برگزار میشود و امسال میزبان حدود 50 شرکت خواهد بود.
وی افزود: اهداف این نمایشگاه شامل آشنایی مسئولان با قابلیتهای حوزه صنایع خلاق و فرهنگی که اکنون در دنیا بهعنوان یک منبع درآمد شناخته میشود و ایجاد زمینه جذب سرمایهگذاری برای شرکتهای فعال در این حوزه است.
نبیونی ادامه داد: 160 شرکت مستقر در پارک، نمونههای منتخب خود، از جمله بازیها، سامانهها و پلتفرمها را در این نمایشگاه عرضه خواهند کرد.
همزمان با برگزاری نمایشگاه، هفت نشست تخصصی و کارگاهی در حوزههای مختلف برگزار خواهد شد:
روز اول:
راهکارهای تولید محتوای ویروسی
فناوریهای نرم در مسیر جهانی شدن
روز دوم:
نظام حکمرانی مالی در بنگاههای فناور
معافیتها و تکالیف مالیاتی شرکتهای فناور
نظام حکمرانی توسعه در بنگاههای فناور
روز سوم:
انسان در عصر هوش مصنوعی؛ مفاهیم بنیادین
چالشهای منابع انسانی در استارتاپها
زمان و مکان برگزاری
این نمایشگاه از 17 تا 19 دیماه، از ساعت 10 صبح تا 5 عصر، در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/
منبع: tasnim