هر روز تعطیلی مدارس چقدر برای وزارت آموزش و پرورش هزینه دارد؟
آرمان خبر: معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه آموزش مجازی جای آموزش حضوری را نمیگیرد، گفت: یک روز تعطیلی مدارس ۱۰۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
به گزارش آرمان خبر، امروز -16 دی- نشست خبری معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش در مدرسه شهید قاسم سلیمانی برگزار شد.
علی فرهادی در بخشی از صحبتهایش در این نشست با تاکید بر اینکه به دنبال تعطیلی مدارس نیستیم، گفت: یک روز تعطیلی مدارس هزار میلیارد تومان هزینه دارد و آموزش مجازی جای آموزش حضوری را نمیگیرد و روی این موضوع باید برنامهریزی کنیم.
از اواخر آذر تا اوایل دی مدارس تهران و سایر نقاط کشور در برخی از روزها به دلیل آلودگی و برودت هوا تعطیل شدند.
۲۸ هزار معلم هنوز فاقد رتبه هستند
به گزارش فارس، فرهادی در ادامه نشست خبری خود به موضوعات دیگری نیز پرداخت. از جمله مهمترین آنها موضوع رتبهبندی معلمانی بود که هنوز فاقد رتبهبندی هستند. او با بیان اینکه پرونده رتبهبندی معلمان در حال عادی است و پرونده بلاتکلیف نداریم، گفت: بعد از رتبهبندی معلمان، ۵۷۲ هزار نفر معترض بودند که رسیدگی شد و پاسخها اعلام شد.
او ادامه داد: همچنین ۱۰۱ هزار معلم به دلایل مختلف فاقد رتبه بودند که در بررسیها، ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر رتبه آموزشیار معلم، ۲۱ هزار نفر رتبه مربیمعلم، ۴۰ هزار نفر رتبه استادیار معلم و ۹۹ نفر رتبه دانشیار معلم را کسب کردند و ۲۸ هزار نفر ماندهاند که پروندهشان در حال بررسی است و تا یک ماه دیگر تعیین تکلیف میشود. ضمن اینکه ۵۸ هزار معلم جدید داریم که از مزایای رتبهبندی استفاده میکنند تا مدارک را ثبت کنند.
از طرح رتبهبندی معلمان بیش از دو سال است که میگذرد؛ اقدامی که از 26 مرداد 1401 آغاز شد.
در هشتم آبان سال جاری نیز رئیس مرکز برنامهریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از آغاز ارزیابی ۹۹ هزار و ۷۰۰ معلم فاقد رتبه از امروز خبر داد.
به گطازش تسنیم، مدیران مدارس موظفاند مستندات بارگذاریشده توسط معلمان را بررسی و تأیید کنند تا مراحل ارزیابی توسط امور اداری آغاز شود.
مولفههای سند شامل ۱۱ مورد است که باید تطبیق داده شوند، همچنین ۱۴ شاخص رفتاری که دو مورد آنها نیازمند تأیید شورا و کارگروههای آموزشی نیز ضروری است و در صورت عدم تطابق مدارک، احتمال رد شدن پروندهها وجد دارد.
منبع: اکو ایران