هدف از “حکمرانی داده محور” حذف موازی کاری است

به گزارش گروه اجتماعی آرمان خبر، سید ستار هاشمی؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست مشترک با معاون رییس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، به منظور بررسی چارچوب پیشنهادی اجرای برنامه حکمرانی دادهمحور، بند 6 سند «نقشه راه دولت هوشمند» و «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی»، بر «لزوم تدوین سندی جامع و قابل اجرا» تاکید و هدف از حکمرانی دادهمحور را جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه عنوان کرد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این نشست که با حضور جمعی از معاونان وزارت ارتباطات و مدیران سازمان نظام صنفی رایانهای کشور برگزار شد، ضرورت تدوین سندی جامع برای حکمرانی دادهمحور راهبردی یادآور شد و گفت: این سند قرار است رویکردی راهبردی و عملیاتی داشته باشد، بنابراین انتظار میرود در نسخه نهایی، همه ملاحظات لحاظ شده و سندی جامع، قابل اجرا و بالغ تدوین شود.
وی با اشاره به اهمیت توسعه زیرساختهای دادهای کشور، بر لزوم استفاده از تجارب سایر دستگاههای متولی و بهرهگیری از اسناد بالادستی تأکید کرد و افزود: هدف از حکمرانی دادهمحور، جلوگیری از موازیکاری و فعالیتهای بینتیجه است و باید مسئولیت هر حوزه بهروشنی تعیین شود تا در اجرای دقیق و عملیاتی آن مشکلی پیش نیاید.
در ادامه این نشست که هر دو هفته یک بار برگزار می شود، علاءالدین رفیعزاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ با اشاره به تکلیف قانونی تهیه دستورالعمل و سند راهنمای «نقشه راه دولت هوشمند»، تدوین سندی دقیق با ابعاد موضوعی، زمانی و مکانی را ضروری دانست.
وی با استقبال از رویکرد وزیر ارتباطات در ایجاد وحدترویه و پرهیز از موازیکاری، خواستار نهاییسازی سند پیشنهادی به همراه پیوستها و تعیین دقیق نقش دستگاههای متولی و همکار با مشارکت نهادهای مرتبط شد.
در بخش دیگری از این جلسه، وضعیت مشارکت بخش خصوصی در اجرای بند 6 «نقشه راه دولت هوشمند» و تدوین «نقشه جامع مرجع معماری سازمانی» مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/
منبع: tasnim