طلا و ارز

سیگنال نمودار تکنیکال به بازار طلا و ارز

در روز آرام و ساکت بازار ارز و سکه، شاهد روز پرخبر بودیم، نمودار تکنیکال ادامه روند را صعودی نشان نمی‌دهد اما خبر تعیین‌کننده است،‌ ارزش معاملات صندوق‌های طلا به کمترین میزان از 10 بهمن 1403 رسید، چرا روز چهارشنبه از منظر معامله‌گران روز هشدار بود؟

در روز چهارشنبه با این حال که شاهد روز پرخبری بودیم اما فضای معاملاتی آرام و ساکت بود. بازار ارز و سکه کف‌های قیمتی را حفظ کردند و ریزنوسان متفاوت داشتند؛ بازار ارز ریزنوسان در محدوده مقاومت میانی داشت اما بازار طلا و سکه با ریزنوسان کاهشی در نزدیکی کف معامله شدند.

از منظر تحلیلگران، اکثر فعالان بازار معاملاتشان را متوقف کرده‌اند تا تکلیف دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شود. در این فضای بلاتکلیفی،‌ روز چهارشنبه دور دوم بررسی و رای‌گیری در خصوص لایحه پالرمو بود که فضای بلاتکلیفی را دوچندان کرده بود. از صبح چهارشنبه معامله‌گران منتظر تصمیم مجمع بودند و یک قسمتی از توقف معاملات هم برای تعیین تکلیف این موضوع بود که در نهایت به جلسه بعدی موکول شد.

همانطوری که گفته شد در فضای خبری بازار، شاهد یک روز پرخبر بود؛‌ از مکان دور چهارم مذاکرات خبر داشتیم تا تحریم‌های آمریکا و واکنش عراقچی نسبت به این تحریم‌ها.

عباس عراقچی در روز چهارشنبه خبر داد که دور بعدی مذاکرات غیرمستقیم طبق اعلام میزبان یعنی عمان، در رم خواهد بود. روز جمعه هم با ۳ کشور اروپایی نشست خواهیم داشت.

از روز سه‌شنبه خبرهای تحریم آمریکا علیه جمهوری اسلامی به بازار مخابره می‌شود که سیگنال منفی به بازار داده اما معامله‌گران در انتظار فاند اصلی یعنی دور چهارم مذاکرات هستند و اخبار تحریم را فعلا پارازیت می‌دانند.

عراقچی هم در روز چهارشنبه نسبت به این تحریم‌ها واکنش داشت و گفته تحریم‌های جدید آمریکا پیام‌های منفی در جریان مذاکرات ارسال می‌کند و اقدامات تحریک‌آمیز طرف‌های مقابل در جریان مذاکرات می‌تواند تردیدهایی را در مورد جدیت آن‌ها ایجاد کند.

در کنار توصیف روز ساکت فضای معاملاتی و در مقابل روز پرخبر بازار، یک توصیف دیگر از روز چهارشنبه جالب توجه بازار بود. معامله‌گران می‌گویند چهارشنبه روز هشدار و اولتیماتوم نسبت به پلتفرم‌های آنلاین بود؛ از طلا و رمزارز گرفته تا بازار سهام.‌ در روز سه‌شنبه خبر اولتیماتوم بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی به بازار مخابره شد اما این خبر در روز چهارشنبه مهم تلقی شد. طبق این خبر فعالان حوزه رمزارز حداکثر تا تاریخ 20 اردیبهشت فرصت دارند برای موافقت اولیه، مدارک خودشان را به بانک مرکزی ارسال کنند.

در کنار اولتیماتوم بانک مرکزی، سازمان بورس هم به اپلیکیشن‌های سیگنال‌فروش هشدار داد. علاوه بر این هشدار و اولیماتوم، روز چهارشنبه مصادف بود با پایان مهلت 50 روزه وزارت صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا.

حال و هوای بازار نشان می‌دهد که همچنان فضای احتیاط در بازار موج می‌زند؛ ارزش معاملات صندوق‌های طلا به کمترین میزان از 10 بهمن 1403 رسیده و‌ ورود پول حقیقی به صندوق درآمد ثابت از دوم اردیبهشت بیشتر از سهام بوده که سیگنال احتیاط در بازار تلقی می‌شود.

در این فضای احتیاطی بازار، برخی از معامله‌گران ریسک خرید را به جان خریدند اما تحلیلگران معتقدند نمودار تکنیکال نشان می‌دهد در روزهای آینده کاهش قیمت داریم. به نظر می‌رسد نمودارهای قیمتی نشان می‌دهند که این رنج بودن نرخ‌ها دارد یه الگوی پرچم نزولی تشکیل می‌دهد اما اینکه در نهایت تکلیف روند چه باشد، خبر جدید از مذاکره مشخص می‌کند. کف قیمتی در بازار طلا 27 میلیون و 600 هزار تومان است و تا زمانیکه نرخ طلا بالای 29 میلیون و 800 هزار تومان تثبیت روزانه ندهد گارد بازار همچنان نزولی است. کف قیمتی دلار هم در 79 هزار و 100 تومان قرار دارد.

در بازار چهارشنبه قیمت دلار هرات در 80 هزار و 900 تومان شروع به کار کرد و نوسان رنجی در مرز کانال 81 هزار تومان داشت. قیمت دلار هرات در نهایت در 81 هزار و 100 تومان به کار خودش پایان داد. طی سه روز گذشته قیمت دلار هرات بین 80 هزار و 200 تومان تا 81 هزار و 300 تومان نوسان داده اما نتوانسته از این محدوده خارج شود.

قیمت دلار تهران در 80 هزار و 900 تومان آغاز به کار کرد و در میانه روز تا 81 هزار و 500 تومان بالا رفت و کانال 81 هزار تومان را پس گرفت. قیمت دلار تهران در نهایت با نوسان 400 تومانی در 81 هزار و 300 تومان بسته شد.

قیمت دلار تهران هم طی سه روز گذشته نوسان رنجی بین 81 هزار و 600 تومان تا 80 هزار و 800 تومان داشته است. قیمت تتر که در طول معاملات روزانه چهارشنبه بین 81 هزار و 300 تومان تا 81 هزار و 900 تومان نوسان داده بود در پشت خط با افزایش به کانال 82 هزار تومان سرک کشید.

قیمت درهم با گپ مثبت 50 تومانی در 22 هزار و 250 تومان بازگشایی کرد و نوسان کاملا رنجی داشت. قیمت درهم بین نرخ بازگشایی تا 22 هزار و 150 تومان نوسان داد و در نهایت به 22 هزار و 200 تومان رسید. قیمت درهم طی سه روز گذشته بین 22 هزار و 300 تومان تا 21 هزار و 900 تومان نوسان داد. حباب دلاری درهم در روز چهارشنبه 229 تومان برآورد می‌شود.

قیمت سکه روز چهارشنبه‌ را در 72 میلیون و 310 هزار تومان آغاز به کار کرد و در ادامه با ریزنوسان این کانال را از دست داد. قیمت سکه در نهایت با کاهش 500 هزار تومانی نسبت به نرخ بازگشایی در 71 میلیون و 795 هزار تومان بسته شد. حباب سکه با کاهش 300 هزار تومانی به هشت میلیون و 504 هزار تومان رسید.

قیمت طلای آبشده در 27 میلیون و 922 هزار تومان شروع به کار کرد در بین پله هشتم و نهم کانال 27 میلیون نوسان داد. قیمت طلای آبشده در نهایت در کف کانال 28 میلیون به کار خودش پایان داد. حباب طلای آبشده دوباره منفی شد و منفی 84 هزار تومان برآورد می‌شود.

منبع: اکو ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا