سایر

تمرکز شهید رئیسی بر امنیت مردم پایه بود

اسماعیل محبی‌پور، معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در گفت‌و‌گو با تسنیم در شیراز، با اشاره به ویژگی‌های رئیس جمهور شهید، اظهار کرد: برای بنده افتخاری بود که مدت کوتاهی در خدمت شهید رئیسی و دولت ایشان باشیم. با الگوگیری از رفتار ایشان و سیاست‌های تعریفی، تلاش‌های مختلفی در عرصه‌های عمرانی، سیاسی، اقتصادی، امینتی، اجتماعی و … هم در سطح کشور و هم استان فارس انجام شد.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس، یکی از نمونه‌های بارز دوران کوتاه خدمت شهید رئیسی را پاسخگو کردن مسئولان در برابر مشکلات و مطالبات مردم ذکر و عنوان کرد: ایشان تاکید زیادی بر ارتباط مستقیم متولیان دستگاه‌های اجرایی با مردم داشتند و این الگو تا پایین‌ترین سطح دولت هم گسترش پیدا کرده بود.

محبی‌پور اضافه کرد: به عنوان نمونه در استان فارس وقتی با نارضایتی بعضی از صنوف و اقشار مختلف مواجه شدیم، مدیر دستگاه اجرایی مربوطه مکلف بود که پاسخ آنها را بدهد و در واقع رویکرد امنیتی تجمعات و اعتراضات به رویکرد اجتماعی تبدیل شد و متولیان هم به‌صورت مستقیم برای گفت‌و‌گو با معترضین ورود می‌کردند.

وی خاطرنشان کرد: در بخش‌های زیادی توفیقات بزرگی حاصل شد هر چند که نمی‌توانیم مدعی شویم که همه مشکلات حل شد، اما پاسخگو بودن مسئولان که انتظار شهید رئیسی در جلسات هیأت دولت بود به یکی از شاخصه‌های رفتاری ایشان تبدیل شده بود.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس همچنین تلاش‌های خستگی ناپذیر را از ویژگی‌های بارز ایشان عنوان کرد و گفت: در تابستان و زمستان سال 1401 با موضوع ناترازی برق و گاز مواجه شدیم. شهید رئیسی در راستای رفع این مشکل، از ساعت 5:30 صبح وزرای مربوطه را با استان‌ها از طریق ویدئو کنفرانس مرتبط و خط دهی می‌کردند که به چه شکلی این مسئله مدیریت شود.

محبی‌پور، خط قرمز شهید رئیسی را منازل مسکونی و مناطق سکونتگاه انسانی دانست و تصریح کرد: ایشان اصرار داشتند که به هر شکلی موضوع آب، برق و گاز منازل مسکونی تأمین‌ شود. هر چند همکاری دستگاه‌های مختلف هم در این باره بارز بود، اما درک متقابل و تعاملات ایشان موجب شد تا طی سال 1401 تا 1402 کمترین مسئله را در بحث ناترازی انرژی احساس کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در مقطعی هم به دلیل وقایعی که در برخی کشور‌ها همانند روسیه و اوکراین ایجاد شده بود با 
مشکل تأمین‌ نهاده‌های دامی در کنار خشکسالی رو به رو شدیم که باز هم تدبیر ایشان مبنی بر اینکه باید چرخه زندگی و معیشت مردم با کمترین آسیب رو به رو شود، کارساز شد و سبب شد تا گروه‌های کاری با حضور مدیران مرتبط تا پاسی از شب در صنایع مختلف حضور یابند و بر نحوه کار نظارت کنند، لذا اصرار بر توجه به حال و روز و معیشت مردم را می‌توان به عنوان یکی از ویژگی‌های رفتاری شهید جمهور برشمرد.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس ادامه داد: مهمترین محوری که در خصوص این شهید رهبرانقلاب هم ذکر کردند، احیای مجدد شعار‌های انقلاب بود؛ بعضی از این شعار‌ها ارکان اعتقادی نظام جمهوری اسلامی است. ایشان به شدت پایبند به استقلال کشور بودند، نه اینکه با بقیه کشور‌ها قهر باشیم و در کشور را ببنیدیم بلکه بدین معنا که کشور به میزانی از اقتدار رسیده و منابع در اختیار دارد که اگر اراده را در مرحله عمل ورود دهیم، قادر خواهیم بود نیازمندی‌ها را در اکثر موارد تامین کنیم.

محبی‌پور خاطرنشان کرد: احیای کارخانه‌ها نیز یکی از موضوعات مهمی بود که در این باره هم توفیقات بزرگی نصیب کشور شد.

وی افزود: در بعضی موضوعات هم این مهم به عرصه خصوصی کشیده شده بود مانند کارخانه روغن نباتی نرگس شیراز و یا کارخانه آزمایش مرودشت که به‌دلیل موانع قانونی یا عدم همکاری متولی، ناکام ماندند

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس تصریح کرد که آمار و ارقام گویای این مدعاست است که هزاران کارگاه و کارخانه بزرگ و کوچک در سطح کشور، در دولت شهید رئیسی احیا شدند.

محبی‌پور نگاه ایشان به اقشار کم‌برخودار و مستضعف را هم مورد اشاره قرار داد و تأکید کرد: در مسیر توسعه حق نداریم اقشار کم‌برخوردار و مستضعف را فراموش کنیم؛ شهید رئیسی هم دست بر همین نکته گذاشته بودند. وی تلاش کرد تا مساعدت‌ها و یارانه ها‌ی دولتی را به سمت دو بخش تامین کننده مایحتاج مردم و همچنین اقشار نیازمند هدایت کند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال؛ شهید رئیسی در سفر نخست خود به استان فارس از یکی از مناطقی که علی‌رغم نظراتی که وجود داشت بازدید کردند که در شمار روستا‌هایی بود که بعدا ثمرات آن را در تأمین‌ نهاده‌های دام‌های سنگین برای کشور از نزدیک مشاهده کردیم.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس خاطرنشان کرد: نگاه شهید رئیسی به نقش مردم در حاکمیت آنقدر حائز اهمیت بود که حتی مسائل امنیتی را معطوف به مدیریت از سوی مردم و ارتباط با مردم کردند و در واقع امنیت مردم پایه را محور قرار دادند.

به گفته محبی‌پور، شهید رئیسی در مسیر استمرار حیات نظام جمهوری اسلامی و لزوم جوانگرایی و نوگرایی این جرات را به خود داد که طرح‌هایی همانند دستیاران جوان را وارد عرصه مدیریتی کشور کنند؛ طرح بسیار خوبی که تا نیمه راه هم پیش رفت هرچند در مسیر مقاومت‌هایی می‌شد و هم انحراف‌های احتمالی به وجود می‌آمد، چرا که سیستم اداری ما در برابر این طرح مقاومت می‌کرد، اما در عین حال عرصه را برای ظهور و بروز اقشار جوان و نسل‌های چهار و پنج انقلاب اسلامی فراهم کردند.

وی خاطرنشان کرد: امروز این موضوع به عنوان یک فرهنگ در دولت جدید در حال پیگیری است که البته از ابعاد دقیق آن اطلاعی ندارم.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس همچنین تقدیر و تجلیل از شخصیت‌های موثر نظام جمهوری اسلامی از سیاست‌های اولویت دار شهید جمهور برشمرد و گفت: ایشان در هیج‌یک از برنامه‌ها و سخنرانی‌هایشان جسارت و توهینی به افراد و شخصیت‌های خدمتگزار نظام نکردند، بلکه از آنها تجلیل کردند.

محبی‌پور تصریح کرد: شهید رئیسی در برابر قلدری و زورگویی‌هایی که علیه نظام جمهوری اسلامی انجام می‌شد و یا اقداماتی که به دنبال براندازی نظام جمهوری اسلامی بود هم قاطعانه و بدون لحظه‌ای تردید مقاومت می‌کردند.

وی عنوان کرد: این شهید بزرگوار علیرغم دسترسی‌هایی که به اسناد مدارک مرتبط با انقلاب اسلامی و بسیاری از افراد داشتند، اما با کمترین اظهارنظر نسبت به گذشته و رفتار‌های قبل مبنی بر نارسایی‌ها و مقصر جلوه دادن دیگران، مسیر خود را ادامه دادند.

معاون اسبق سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس خاطرنشان کرد: رفتار خالصانه و مظلومانه شهید رئیسی منجر به این شد که هم در دل مردم جای بگیرد و هم محبوب خداوند متعال شود و نهایتا شهادت در مسیر خدمت نصیبشان شد.

انتهای پیام/424

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا