سایر

آموزش و پرورش را قدر بدانیم تا به اهداف توسعه ای برسیم

به گزارش آرمان خبر از مشهد، غلامحسین مظفری امروز در نشست توجیهی مسئولان مردمی پروژه‌های آموزشی که با عنوان نهضت توسعه عدالت در فضاها و تجهیزات آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم برگزار شد، بر لزوم توجه راهبردی به آموزش‌وپرورش به‌عنوان تراز اجتماعی کشور تأکید و اظهار داشت: با توجه به اینکه جایگاه هر کشور را با وضعیت آموزش‌وپرورش آن می‌سنجند، بنابراین اگر آموزش را قدر بدانیم و آن را بر صدر بنشانیم، می‌توانیم به آینده‌ای روشن و توسعه‌ یافته برسیم.

وی با اشاره به نقش ارزشمند مشارکت‌های مردمی از ابتدای انقلاب اسلامی تا امروز، افزود: حرکت‌های مردمی همواره به رشد باورها و اندیشه‌ها کمک کرده‌اند، امروز نیز با رویکرد پزشکیان نگاه جدیدی برای کاهش فاصله دولت و ملت در حال شکل‌گیری است. پیشنهادهای راهبردی ایشان در زمینه توسعه فضاهای آموزشی می‌تواند بستر مناسب برای تحقق عدالت آموزشی را فراهم سازد.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به نقش فرمانداران به‌عنوان رؤسای شورای آموزش‌وپرورش شهرستان‌ها، تصریح کرد: فرمانداران باید به‌طور جدی از مدیران آموزش‌وپرورش مطالبه‌گری داشته باشند. حل مشکلاتی نظیر ناترازی انرژی و پایان مدارس خشت و گلی و کانکسی تا پایان سال 1404، با همت جمعی و همدلی مردمی شدنی و امکان‌پذیر است.

مظفری با بیان اینکه آموزش‌وپرورش باید دیده و شناخته شود، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم به توسعه واقعی برسیم، باید آموزش‌وپرورش را به‌لحاظ کمی و کیفی ارتقا دهیم، چرا که هدف‌گذاری صحیح در این مسیر و آماده‌سازی فضاهای آموزشی مناسب، رسالت اصلی همه ماست.

وی در پایان با اشاره به تعبیر “الناس معادنٌ کالمعادن؛ الذهب و الفضة”، بیان کرد: مردم سرمایه‌های ارزشمندی چون طلا و نقره‌اند، وظیفه ما شناسایی، رشد و بالندگی این سرمایه‌های انسانی است. خراسان رضوی می‌تواند با همت جمعی به الگویی برای سایر استان‌ها در مسیر عدالت آموزشی تبدیل شود.

انتهای پیام/282/

منبع: tasnim

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا